„Te înscrii şi câştigi” s-a incheiat! Dăm drumul la online!

1379

Campania „Te înscrii şi câştigi” s-a încheiat! Ne bucurăm să constatăm că timp de peste trei săptămâni „ne-aţi băgat în seamă”. Am avut 6.667 de înscrişi, ceea ce ne face să credem că sunteţi alături de noi, motiv pentru care vă mulţumim! În scurt timp vom da drumul şi la platforma online! Este un anunţ oficial, aşa că aşteptăm să rămâneţi lângă noi! Nu veţi regreta! Veţi avea parte de multe surprize plăcute şi de mari satisfacţii! Plus multe bonusuri.

Vă prezentăm, acum, câştigătorii celei de+a treia etape şi ultima, din campania noastră, cei rezultaţi din tragerea la sorţi din 23.11.2015!

Marian Nițu – Antonie are 49 de ani, e din Timişoara şi a câștigat un telefon Iphone 6. Clientul nostru ne-a mărturisit că aşteaptă cu interes lansarea platformei online:”Acum am un telefon nou și sper să dați drumul cât mai curând la online, pentru a putea paria oricând, la orice oră, pe echipele favorite. Sunt un mare fan al campionatelor de fotbal din Europa”.

Marius-Gabriel Popa are numai 18 ani, împliniţi în luna august, şi a prins gustul pariurilor! Intră zilnic în agenţia din Murfatlar, urbea în care locuieşte. El a câștigat un Ipad Mini, după ce s-a înscris la concursul nostru: ”Acum, cu ajutorul acestei tablete, voi putea juca şi online”, ne-a spus tânărul jucător.

Mădălin-Nicușor Niculae are 30 de ani, e din Bucureşti şi joacă la pariuri în agenţia FORTUNA de lângă casa lui! A câştigat un laptop MacBook Air „Sincer, n-am crezut în concursul ăsta. M-am înscris fix în ultima zi! Chiar vroiam să-mi cumpăr un laptop! Acum vă aştept cu platforma online. Am de pe ce să pariez”.

A fost aproape o luna de înscrieri! De acum, vă aşteptăm să vă înscrieţi pe platforma noastră online! Vă dorim mult succes şi multă baftă!

 

 

 

 

 

  • Marius

    Banii depusi ii vad doar in cazino, de ce?????