Până acum aţi aşteptat voi! De acum, vă aşteptăm noi! Pentru că, gata, suntem online!

Vă prezentăm 10 argumente pentru care merită să pariaţi la FORTUNA:

 1. Depunerea minimă în contul de pariuri – 25 lei
 2. Suma minimă pentru retragere – 50 lei
 3. Platformă frumoasă, prietenoasă, uşor de manevrat
 4. Miza minimă pe un bilet simplu sau pe linie (sistem) – contravaloarea a 0,10 USD (curs de referinţă internaţional). De exemplu, azi, miza minimă este de 0,41 lei
 5. Peste 10.000 de evenimente live în timpul unei săptămâni
 6. Bonusuri atractive la pariuri sportive, de unde vă puteţi alege cu bani fără să mai rulaţi sumele
 7. Bonusuri speciale pentru folosirea telefonului mobil
 8. Varianta Turbo Cashout – îţi poţi închide pariul în orice moment şi să încasezi sume parţiale. Se poate şi la pariuri simple, şi la pariuri de tip sistem
 9. Bonusuri incredibile în secţiunea Cazinou
 10. La FORTUNA poţi paria de pe desktop, dar şi de pe orice dispozitiv mobil!

Toate sugestiile si problemele pe care le aveţi, vă rugăm să le adresaţi la serviciul Asistenţă, la adresa: contact@efortuna.ro !

Vă mulţumim că sunteţi alături de noi şi vă urăm multă baftă!

 • Petre Mihai Nicolae

  Din păcate astea-s nu-s argumente în favoarea unei case de pariuri serioase, cum să dai ca argument posibilitatea parierii desktop şi mobil când lucrul ăsta se poate la TOATE casele?
  3 argumente se referă la bonusuri, 2 la depuneri şi retrageri, chestii neinteresante pentru pariorii serioşi, miza minimă 0,41 lei? Asta a fost amuzantă.
  Argumente solide ar fi fost ofertă bogată, cote decente, opţiuni de pariere asiatice la goluri (cu mai multe linii), atât prematch cât şi live, să ne asiguraţi că un meci oferit live nu va fi băgat live doar de dragul să vă lăudaţi că aveţi ofertă bogată, dacă îţi iei angajamentul să oferi ceva live, atunci asigură-te că eşti capabil să susţii acest demers, nu să bagi un meci live prin min 15, să îl scoţi prin min 60 sau să ţii cotele blocate 25-30 de minute.
  Astea ar fi argumente serioase, nu mize de 0,41 şi bonusuri inutile. Cu aşa ceva o să atrageţi clienţii care pierd 0,41 lei, nu pe cei care pierd sume serioase.

 • 2050valentin

  Offffff, oferta loto pe situl online lipseste cu desavarsire. Asteptam cu nerabdare deschiderea variantei online mai mult pentru oferta LOTO. Pacat .

 • Vic

  Pariuri de tip Handicap asiatic cand bagati in oferta?

 • Cosmin Mitrana

  am bagat in cont 50 lei si acum am 170 lei, de ce nu pot sa scot?

  • Eddie Vds

   Simte-o pe asta. am depus 30 de lei, mi-a fost acordat un bonus de 15 lei.
   Din aia 30 de lei am ajuns in cateva zile la 200 de lei si cand dau sa ii retrag, vad ca la balanta lei apare 0. Dupa nenumarate emailuri (la care raspund f greu domnii de la efortuna) m-au lasat sa inteleg ca aia 200 de lei ce i-am castigat din aia 30 de lei depusi de mine, sunt de fapt bonusul de bun venit si nu pot retrage decat dupa ce rulez bonusul. Am rulat toti banii din cont, mi-am cam bagat ceva in efortuna, sincer, insa am castigat ieri un pariu in valoare de vreo 80,90 de lei. Din nou, efortuna nu ma lasa sa retrag banii, desi toate conditiile cerute de ei au fost indeplinite. Maine merg la opc si onjc.

   • Mariusz Maryi

    daca vedeti ca sunt banditi de ce mai stati la efurtuna?? sunt atatea case de pariuri ..netbet sau sportingbet sunt seriosi ,nu ca astia Am avut si eu cont la nebunii astia si nu plateau .nu prea le plac castigatorii ei vor sa pierzi toti banii de aceea iti baga in carca bonusul ala de rahat sa-ti scoata ochii cu tampenii din astea …

 • Avram Cristian

  Salutare, am si eu o intrebare:
  Daca mi-a iesit la turbo 6, la bila 13, care este cota?
  Multumesc!

 • Mariusz Maryi

  NU VA SUPARATI DAR SUNTETI CEI MAI PENIBILI DINTRE TOATE CASELE DE PARIURI…SUNTETI DE RAHAT DOAR VRETI SA DEPUNEM LOVELE MULTE SI RETRAGERI CIUCIU…NU STIU CUM SE DA LICENTA LA PARSIVI CA VOI

 • Marius

  Jalnici si neseriosi, cum reusesc sa imi retrag banii imi inchid contul!! Nu recomand!