Ploaie de jackpot-uri la FORTUNA!

7035

După cum foarte bine cunoaşteţi, de circa o lună, la FORTUNA în agenţii, funcţionează noul model de jackpot, cel divizat. De la lansare şi până acum am dat de 5 ori premiul Extra Global Bronze. Iată că azi, 11.07.2017 a căzut şi a şasea oară. De data aceasta la Gheorgheni, iar valoarea premiului a fost de 1951,94 RON! La Turbo 6! Câștigătorul este Kercso Norbert, în vârstă de 22 de ani.

Asta după ce, cu o seară înainte, în jurul orei 20:00, în agenţia FORTUNA din staţiunea Băile Herculane, Str. Trandafirilor, nr. 29/B, s-a acordat jackpot-ul Extraglobal Silver în valoare de 22.985,26 RON. Tot la Turbo 6. Adică peste 5.000 de euro!

bilet+platit

Fericitul câştigător (foto, încadrat de cele două operatoare FORTUNA) se numeşte Lucian H, are 33 de ani, şi este unul dintre clienţii fideli ai agențiilor FORTUNA. Joacă des la pariuri, dar și la Turbo 6. „Am câștigat de multe ori, dar niciodată așa mult, ca acum. Pariez aceleași numere de ani de zile”, ni s-a destăinuit Lucian.

lucian

 

El este de meserie barman-ospătar şi spune că din suma obţinută din jackpot-ul SILVER de la FORTUNA va petrece un concediu de vis!

bani

Ploaia de jackpot-uri poate reveni oricând! Tot ce trebuie este să credeţi în şansa voastră la cursele de câini sau la Turbo 6! Noi vă dorim mult succes!

Nu uitaţi, staţi cu ochii şi pe https://www.facebook.com/efortuna.ro/