Meciurile României vin la pachet cu oferte speciale la Fortuna!

709

Naționala României, cu o nouă identitate și cu un selecționer proaspăt instalat, încheie anul în forță! Pe 9 și 14 noiembrie, jucătorii lui Contra vor întâlni pe teren propriu, la Cluj și la București, naționalele Turciei și Olandei, în două amicale de gală.

Fortuna – sponsor al echipei naționale de fotbal – a pregătit din nou o experiență unică clienților săi și susținătorilor primei reprezentative.

Interesant este că obții beneficii indiferent de stadiul în care te afli: ești deja client al platformei online, ești jucător nou sau îți place să pariezi doar în agențiile Fortuna!

CE TREBUIE SĂ FACI

Cu seria de pe biletul de acces la unul dintre meciurile ROMÂNIA – TURCIA (06.11.2017, ora 20:15) sau ROMÂNIA – OLANDA (14.11.2017, ora 21:00) sau codul unic difuzat la TV în perioada 6 noiembrie – 14 noiembrie, poți beneficia de unul din pachetele speciale pentru suporteri. Trebuie doar să te înscrii înscrii pe http://bit.ly/Pachete_Suporteri.

PACHETELE SPECIALE:

  • PACHETUL CHIRICHEȘ (valabil online pentru jucătorii, care au deja cont pe efortuna.ro): 200 LEI FREE BET
  • PACHETUL ANDONE (valabil online pentru jucătorii noi, care își deschid cont pe efortuna.ro): 200 LEI FREE BET + 300 LEI BONUS DE BUN VENIT
  • PACHETUL STANCIU (valabil în agenții): Dublează câștigurile pe biletele din agențiile Fortuna până la 200 LEI

Nu uita, înscrierea se face AICI! Profită acum!

Hai, România!