Jackpot Platinum la Găeşti! Cu 2 lei a luat 35.000 de euro!

9748

Ce bilet şi ce câştig! Cine s-ar fi aşteptat la aşa lovitură! Un bilet jucat la Turbo 6, duminică la prânz, într-o agenţie FORTUNA din Găeşti, cu o miză de doar 1,90 (2 lei cu taxe) cu un câştig pe cota de 2,0, adică 3,8 lei (foto, jos), s-a transformat într-un câştig absolut colosal, de aproape 35.000 de euro (brut). Asta pentru că pe biletul câţtigător a picat şi mult-aşteptatul premiu Extra Global Platinum. Marele Jackpot – 159.644,55 RON. Fericitul câştigător este Ştefan Cercel (foto), 39 de ani, care deţine o mică afacere prin care realizează coşuri de inox pentru centrale. „La început nu mi-a venit să cred. Toţi mi-au zis că va fi ţeapă. De altfel, nici n-am dormit noaptea de emoţii”, s-a destăinuit dâmboviţeanul. El şi soţia sunt clienţi vechi ai agenţiei FORTUNA din Găeşti. „Eu joc la fotbal, ea la Turbo. Ţin cu Dinamo, şi chiar eram supărat de  contraperformanţa lor, dar acum mi-a trecut! Sunt chiar fericit”.

cercel3

Soţii Cercel, carte au o fată de 16 ani şi un băiat de 9 ani  au planificat deja rostul banilor. „Le vom lua copiilor un CD player. Costă vreo 300 de lei”, spun aceştia foarte satisfăcuţi. „Cred că ne mai luăm o maşină, pe undeva pe la 10.000 de euro, iar restul de bani îi punem la bancă”.

cercel1

Cu o investiţie de doar 2 lei, o familie a devenit fericită la Găeşti. Oricare dintre voi poate trăi această senzaţie unică. Mai ales că, în curând vă aşteptăm cu noi şi spectaculoase surprize în agenţiile FORTUNA.

Nu uitaţi: staţi cu ochii şi pe https://www.facebook.com/efortuna.ro/!