Jackpot Gold la Orșova: peste 10.000 de euro! Ban la Bană trage!

10986

Am tot dat premii Extra Global (Jackpot) de Bronz și de Argint! Iată că a venit și vremea celui de Aur, Gold! Evenimentul s-a produs miercuri seara, 13 septembrie, la una din agențiile FORTUNA din Orșova, județul Mehedinți. La tragerea Turbo 6 de la ora 19:42:00 a „picat” Jackpot-ul Gold, în valoare brută de 48.658.03 lei, adică de circa 10.600 de euro!!! Pe un bilet achitat cu suma de 6 lei, jucat pe sistemul 6/8, miza pe combinație 0,20 lei!

Acesta este biletul care a „produs” Jackpot-ul!

turbo-aur

 

turbo-aur-bani

El a conținut 7 numere ieșite! Norocosul se numește Vasile Bană, are 54 de ani și lucrează ca agent de pază la Șantierul Naval din localitate! „Sunt foarte fericit! Joc de mult timp în agențiile FORTUNA. Și la virtuale și la pariuri sportive. Soția nici nu m-a crezut când i-am povestit. A crezut că glumesc. Până la urmă am convins-o că totuși am câștigat. Nu știu încă ce-o să fac cu banii, știu că deocamdată îi voi pune într-o bancă”, ni s-a destăinuit fericitul câștigător.

Nu uitaţi: staţi cu ochii şi pe https://www.facebook.com/efortuna.ro/!

PS În agenția 225 Slatina, str. Ecaterina Teodoroiu, nr 17, s-a acordat la numai câteva ore distanță, în această dimineață de 14 septembrie, JACKPOT-UL EXTRAGLOBAL BRONZE, tot la TURBO 6, în valoare de 2336.75 lei, doamnei Maria Manolache, 59 de ani!