Halep se pregăteşte de Turneul Campioanelor cu Monica Niculescu

747

Simona Halep se menţine pe locul 2 WTA şi este cap de serie numărul 1 la turneul WTA de la Guangzhou, dotat cu cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

La turneul din China participă şi Monica Niculescu, care este obligată să-şi apere trofeul câştigat în 2014, chiar în faţa Simonei Halep.

Cele două jucătoare din România se pot întâlni doar în finala turneului. Până acolo, ambele au bifat primul tur al competiției.

Simona Halep a trecut fără probleme în primul tur de jucătoarea croată Petra Martici, în două seturi: 6-4, 6-2. În turul următor, Halep o va întîlni pe jucătoarea din Ungaria, Timea Babos (nr. 76 WTA).

La rândul ei, Monica Niculescu a avut nevoie de set decisiv pentru a trece de Yulia Putintseva din Kazahstan. Jucătoarea din România a câştigat în trei seturi, 7-6, 1-6, 6-3. În turul doi, Niculescu va juca împotriva unei jucătoare venite din calificări, Rebecca Peterson.

În plus, Monica Niculescu va juca şi în proba de dublu, alături de germanca Anna-Lenna Friedsam împotriva perechii Ana Morghina / Ling Zhang (Hong Kong).

Fortuna îți oferă o cotă foarte bună pentru o victorie obţinută de Monica Niculescu în proba de dublu în primul tur la Guangzhou

1.40 este cota pentru victoria lui Niculescu/ Friedsam în proba de dublu