FORTUNA – licenţă permanentă, confirmată de ONJN

7463

Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc a confirmat licenţa permanentă (pentru 10 ani) pentru SC BET ZONE SRL (www.eFortuna.ro), unul dintre cele mai cunoscute branduri în domeniu, la nivel european. Cu o prezenţă remarcabilă şi extrem de vizibilă în România în ultimul an, în baza licenţei provizorii obţinute de la ONJN, FORTUNA îşi confirmă angajamentul luat pe termen lung pentru piaţa românească, într-un cadru legal 100% reglementat, pentru siguranţa deplină a jucătorilor.

În calitate de operator de jocuri de noroc online cu peste 5 milioane de clienţi din Europa de Est (Cehia, Slovacia, Polonia si România), Fortuna a investit în România, oferind jucătorilor o platformă complexă, în limba română, cu o gamă largă de oferte de divertisment pentru adulţi – pariuri sportive, online si off-line, cazinou online, jocuri online. Fiind un operator licenţiat, FORTUNA contribuie astfel în mod constant la bugetul de stat, aşa cum este normal pentru un mediu corect pe piaţa jocurilor de noroc.

Clienţii FORTUNA se bucură permanent de oferte, de bonusuri şi de inovaţii tehnologice, dar, în acelaţi timp, şi de un mediu securizat şi verificat de către autoritatea naţională în domeniu  din Romania – Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc. Termenii şi Condiţiile (practic contractul dintre jucător şi agenţia de jocuri de noroc) sunt aprobate de Comitetul de supraveghere al ONJN şi cuprind prevederile referitoare la descrierea activităţii, procedura de omologare a rezultatelor şi de validare a câştigurilor.

Prin urmare, jucătorii români au garanţia unui mediu corect, fair-play din toate punctele de vedere, dincolo de faptul că evită şi eventualele amenzi prevăzute de legislaţie pentru activităţi pe platforme de jocuri de noroc ce nu sunt licenţiate în România. Piaţa românească este una competitivă, care oferă divertisment de calitate şi asigura alocarea corectă de venituri către bugetul de stat al României.

FORTUNA România face parte din Grupul Fortuna Entertainment, cel mai mare operator de pariuri sportive din Europa Centrală şi de Est.

Are o experiență de peste 20 de ani în industria jocurilor de noroc, cu peste 2.500 de puncte de lucru în Polonia, Republica Cehă , Slovacia si România.