Fortuna lansează prima campanie de comunicare în România

FOR THE WINNER INSIDE YOU (Există un câștigător în fiecare dintre noi)

3466

Fortuna, lider pe piața de pariuri sportive și jocuri din Europa Centrală și de Est, lansează în aceste zile, pentru propriul site de pariuri online www.efortuna.ro, platforma de comunicare

FOR THE WINNER INSIDE YOU”.

Aceasta are la bază câteva elemente esențiale. Cel mai important este faptul că, printr-o schimbare a opticii de abordare a relației cu clienții, Fortuna își dorește ca aceștia să devină principalul motor și cea mai importantă sursă de inspirație pentru obiectivele de comunicare ale companiei. Apoi, înțelegerea cât mai reală a nevoilor lor, cât și utilizarea unui limbaj apropiat și ușor de recunoscut pentru ei, vor ajuta la crearea unei relații cât mai strânse și deschisă.

Noua campanie de comunicare se va derula pe parcursul a șase săptămâni și va putea fi urmărită pe TV, prin intermediul a două spot-uri la care s-a colaborat cu una dintre cele mai apreciate agenții de creație din țară, în online, dar și prin alte canale de comunicare, ce vor completa o acoperire media de amploare pentru industria pariurilor din România.

Ambele spoturi TV evidențiază câte un beneficiu important al platformei de pariere www.efortuna.ro sau al ofertei pentru clienți. Primul spot TV promovează opțiunea „Early Cashout”, ce le permite clienților să închidă pariul oricând în timpul unui meci. Cel de-al doilea spot comunică oferta „Bonus Câștig”, prin intermediul căreia clienții pot primi la pariurile de tip acumulator un bonus la câștig de până la 60%. În plus, clienții noi vor beneficia și de un generos bonus de bun venit, în valoare de până la 150 RON, cu condiții minime de rulare, dacă își creează un cont pe site și încep să joace pe www.efortuna.ro.

Suntem încântați de această campanie de comunicare, întrucât am realizat ceea ce ne-am propus, și anume să mutăm în centrul atenției clienții noștri și să fim mai receptivi la nevoile lor. Le oferim jucătorilor care utilizează platforma noastră opțiuni multiple de pariere și promoții atractive, o platformă online sigură și performantă, ce poate fi accesată de pe orice device, precum și certitudinea încasării cât mai rapide a câștigului. Dorim să le transmitem clienților noștri că empatizăm cu ei și că înțelegem atât jocul din teren, cât și cel al cotelor”, a precizat Marco Falchetto, CEO FORTUNA România.

*****

Fortuna este un brand european de pariuri sportive și jocuri, cu o rețea de peste 2.200 de agenții. Este lider de piață în Europa Centrală și de Est, oferă o platformă de pariuri sportive și jocuri de ultimă generație, și urmărește să devină operatorul multicanal numărul 1 în toate piețele pe care activează.

Misiunea Fortuna este de a furniza divertisment clienților care iubesc sportul, urmăresc evenimente sportive, practică sportul ca pe un hobby și care pariază pe echipele favorite.

În România, Fortuna a intrat pe piața pariurilor în anul 2015 și deține deja o rețea de peste 600 de agenții pentru clienții de pariuri offline. Cei interesați să parieze online și live, pot accesa site-ul www.efortuna.ro, ce oferă o experiență de pariere de înaltă performanță.

 

Link spot TV Early Cashout”: https://www.youtube.com/watch?v=slPoPn5RbEA

Link spot TV Bonus Câștig: https://www.youtube.com/watch?v=TX2aC74mIac

Echipa FORTUNA

Tu ai dat like la https://www.facebook.com/efortuna.ro?

ATENŢIE!

AVEM UN BONUS EXCLUSIV DE 175 DE LEI PENTRU TINE, DACA ITI FACI CONT ONLINE!

Sa pariezi online la eFortuna.ro este mult mai simplu acum! Cere operatorului de la casierie codul de 4 cifre si acceseaza www.efortuna.ro/inregistrare. Introduci codul de 4 cifre, te inregistrezi si te califici imediat pentru obtinerea bonusului de 175 de lei pentru jucatorii din retail, care isi fac cont online