FORTUNA a lansat modelul de „Jackpot” divizat în patru premii

6080

După nu foarte mult timp, Premiul Extra Global, cunoscut de voi ca fiind Premiul Jackpot, a fost din nou acordat în agenţiile FORTUNA. Marele câştig, cumulat la suma de 342.491,66 (peste 75.000 de euro), i-a revenit tânărului Mihai C., 24 de ani, din Bucureşti, la o agenţie din cartierul Pantelimon, în cursul zilei de 8 iunie 2017. El a jucat un bilet cu o miză totală de 2 lei la Turbo 6, tip sistem 6 din 7, câştigând iniţial 14,66 lei. La care s-a adăugat, evident, premiul Extra Global!

O dată cu ridicarea acestui premiu, FORTUNA a modificat modul de acordare a premiului Extra Global, pentru biletele câştigătoare efectuate la cursele de câini şi (sau) la cele efectuate la Turbo 6.  Astfel, valoarea acestuia a fost divizată în patru alte premii, cu valori diferite, şi botezate în funcţie de mărimea lor: Platinum, Gold, Silver şi Bronze, care vor fi acordate în mod aleatoriu participanţilor, în baza selecţiei realizate de programul software . Avantajul acestei divizări ar fi acela că premiile pot fi acordate, astfel, mai des!

banner-agentii-jackpot-new

În agenţii, pe ecrane, valoarea Extra Globalului (FORTUNA EXTRA GLOBAL) este prezentată astfel, alături de premiul Extra Local / FORTUNA LOCAL (cel care se acordă la nivel de agenţie). Ecran de Turbo 6 (jos) şi ecran pentru curse de câini (sus)!

fortuna--local-extra-global-turbo2

 

Nu uitaţi, staţi cu ochii şi pe https://www.facebook.com/efortuna.ro/