Fii campion cu Mondialul Suporterilor! Alege-ți Favorita și câștigă alături de ea 250.000 de lei!

4647

Te-ai gândit cine vrei să fie noua campioană Mondială? E momentul să analizezi bine cine poate câștiga turneul final din Rusia!

Ești suporter, trăiești meciurile cu pasiune, dar în același timp îți poți folosi priceperea și inspirația pentru a trăi o vară memorabilă.

Cu Fortuna poți avea cel mai fericit Campionat Mondial. Alege-ți Echipa Favorită, iar triumful ei la turneul final îți poate aduce un premiu de 250.000 de lei!

Câștigă echipa favorită, câștigi și tu!

E simplu și cu siguranță va fi distractiv și palpitant. Iată ce trebuie să faci: alege-ți Favorita pe mondialulsuporterilor.efortuna.ro și apoi pariază pe toate meciurile pe care le joacă echipa ta la turneul final, apoi înscrie biletele pe site. E important să știi că te poți înscrie în campanie până în momentul în care echipa aleasă începe să joace al doilea meci din grupă.

Poți alege orice pariu pe meciul echipei tale. Poți paria atât online, cât și în agențiile Fortuna, iar biletul jucat trebuie să aibă o miză minimă de 10 lei. Nu contează dacă biletul e câștigător sau nu. Înscrie-l pe mondialulsuporterilor.efortuna.ro și alături de echipa ta favorită vei lupta și tu pentru trofeu.

Ești inspirat, ai câștigat automat!

Cu siguranță îți amintești goluri fantastice marcate de fotbaliștii tăi preferați. Rememorează o superreușită a unuia dintre ei… Nu poți spune că e întâmplare, nu? Și ei au nevoie de ceva noroc, dar și mai mult contează priceperea și inspirația. Testează-ți și tu aceste calități!

Nu depinzi de nicio tragere la sorți, tot ce contează e ca Favorita aleasă de tine să câștige competiția și tu să ai înscrise pe mondialulsuporterilor.efortuna.ro bilete cu toate cele 7 meciuri jucate de echipa ta la Mondial.

Alegerea ta e cea care te poate face câștigător. Fortuna oferă un premiu de 250.000 de lei care se împarte la cei care „își duc” echipa Favorită să triumfe la Moscova.

Nu fi doar suporter la Mondial, fii și campion!

Iată pașii pe scurt:

– Alegi o favorită și pariezi pe toate meciurile pe care le joacă la Mondial, minimum 10 lei pe bilet
– Pariurile pot fi inclusiv LIVE, simple/sistem, câștigătoare/necâștigătoare
– Pariezi online sau în agenții, te înscrii pe mondialulsuporterilor.efortuna.ro sau direct la operator
– Premiul se împarte la toți jucătorii care au pariat pe cele 7 meciuri ale echipei care câștigă trofeul

Dacă nu ai cont de efortuna.ro, îți poți deschide unul aici –> https://casino.efortuna.ro/register

Urmărește-ne și pe Facebook!