VIDEO. Cum vă place? Hai la joc! Câştiguri pentru toţi participanţii!!!

2900

Ai cont la FORTUNA? Foarte bine! Nu ai? E timpul să-ţi faci! Avem o surpriză pentru tine! Startul reluării competiţiilor tale preferate , Liga 1, Liga Campionilor şi Europa League, se apropie. Aşa că, hai la joc! De acum, suntem şi mai vizibili! Iar noii noştri utilizatori vor avea numai de câştigat! Acestora le-am pregătit un Bonus de Bun Venit, în valoare de 150 RON, care se supune unui rulaj minim, cel mai mic pentru piaţa românească.

Vă prezentăm, în premieră, noul nostru spot publicitar, ce urmează să se difuzeze pe posturile TV, despre care vă rugăm să ne spuneţi cum vă place. O simplă părere de-a dvs, exprimata pe facebook, vă alimentează conturile cu 10 RON, sub forma de FREE BET! Este, practic, genul de concurs la care toţi cei care participă vor câştiga. Părerea voastră este foarte importantă pentru noi! Iată ce aveţi de făcut:

 

Termeni şi condiţii de participare:

  1. Participantul trebuie să deţină cont de pariere pe platforma online efortuna.ro.
  2. La data înregistrării comentariului pe facebook, participantul trebuie să aibă împlinită vârsta de 18 ani.
  3. Participantul la concurs trebuie să fi dat like paginii https://www.facebook.com/efortuna.ro
  4. Participantul la concurs trebuie să dea share postării care anunţă acest concurs
  5. Participantul la concurs trebuie să lase un comentariu ce trebuie să conţină o părere despre spotul video FORTUNA, urmată de username-ul utilizat pe platforma online efortuna.ro.
  6. Se acceptă un singur comment pentru fiecare dintre utilizatori.

Premiul. Toţi cei care respectă regulile de mai sus vor fi răsplătiţi cu câte un bonus de 10 RON, sub formă de FREE BET.

Durata concursului. Acest concurs se desfăşoară în perioada 10.02.2016 – 19.02.2016, ora 15:00.

Modul de acordare a premiului

Participanţii la concurs vor primi bunusurile sub forma de FREE BET la sfârşitul fiecărei zile. Excepţie se va face în weekend, câştigătorii din zilele de sâmbătă şi de duminică urmând să fie răsplătiţi în cursul zilei de luni.

Vă dorim vizionare plăcută şi să aveţi baftă!

Tu ai dat like la https://www.facebook.com/efortuna.ro?