Bergodi revine în prima ligă şi joacă împotriva fostei sale echipe

846

Fortuna vă prezintă o scurtă analiză a etapei a XII-a din Liga 1.

Poli Timişoara – CSMS Iaşi (vineri, ora 18.30)

Echipa pregătită de Florin Marin nu a pierdut în ultimele 5 meciuri din cupă şi din campionat. Timişorenii se gândesc la accederea în play-off, iar o victorie cu CSMS Iaşi îi pot scoate din zona minată a clasamentului. Însă, moldovenii au uitat să câştige, ultima victorie a ieşenilor a fost pe 7 august în meciul cu CFR Cluj(2-1). Elevii lui Nicolo Napoli speră să întrerupă seria de rezultate negative şi să câştige la Timişoara.

Fortuna vă recomandă:  

3798 Timişoara – Iaşi  / Prima Repriză (PR)- X – 2.00

ASA Tg. Mureş – CFR Cluj (vineri, ora 21.00)

Cristiano Bergodi va debuta pe banca vice-campioanei împotriva unei foste echipe. Tehnicianul italian a pregătit-o pe CFR Cluj în sezonul 2006 -2007.După 11 etape mureşenii sunt pe locul 6, la patru puncte de liderul Astra Giurgiu şi speră că până la finalul sezonului regulat să se apropie cât mai mult de prima poziţie în clasament.

CFR Cluj aşteaptă decizia de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a-şi recupera cele 6 puncte pierdute la comisii. În acest moment clujenii au 13 puncte şi se află pe locul 8, dacă vor primi punctele luate vor urca până pe poziţia a treia în clasament.

Fortuna vă recomandă:

3804 Tg. Mureş – CFR Cluj / Ambele echipe marchează – 1,92