Ce ne așteaptă în „sferturi” la Cupa Mondială. Cote și cele mai interesante statistici

221

Cupa Mondială a ajuns în faza sferturilor de finală. Rusia și Suedia sunt marile surprize, în timp ce Germania, Argentina, Spania și Portugalia au dezamăgit și au ieșit prematur.

Uruguay – Franța (vineri, ora 17:00)

După victoria spectaculoasă cu Argentina, 4-3, Franța trebuie să treacă un test greu cu Uruguay. Sud-americanii au câștigat grupa cu maximum de puncte și fără gol primit, iar în optimi au trecut de Portugalia, scor 2-1. În 8 întâlniri directe, Uruguay are 3 victorii și o singură înfrângere. Iar în ultimele 7 meciuri disputate (în toate competițiile) au 7 victorii și un singur gol primit.

Disputa se anunță una echilibrată dacă luăm în calcul ultimele 5 întâlniri directe. 4 dintre acestea s-au încheiat cu scorul de 0-0.

Click pentru toate cotele la meciul Uruguay – Franța

Pariază în agenții

Brazilia – Belgia (vineri, ora 21:00)

De 5 ori câștigătoare de Cupa Mondială, Brazilia se poate califica în prima semifinală din ultimii 16 ani. Echipa lui Neymar continuă să impresioneze cu defensiva de fier: are doar un singur gol primit în ultimele 9 partide și e neînvinsă de 15 meciuri.

Belgia e clar o echipă spectaculoasă. Vine după 23 de meciuri fără înfrângere și a demonstrat la acest Mondial un apetit ofensiv impresionant: 12 goluri marcate. Belgienii au 6 victorii consecutive, ultima, 3-2 cu Japonia, a intrat în istorie: prima dată într-o fază eliminatorie de Mondial, din ultimii 48 de ani, când o echipă întoarce rezultatul de la 0-2.

Precedenta întâlnire directă a fost câștigată de Brazilia, scor 2-0, la Cupa Mondială din 2002.

Click pentru toate cotele la meciul Brazilia – Belgia

Pariază în agenții

Suedia – Anglia (sâmbătă, ora 17:00)

Alături de ruși, scandinavii reprezintă surpriza de până acum a Mondialului din Rusia. Au ajuns cu mari sacrificii până în sferturi, unde ar putea avea câțiva absenți importanți: Mikael Lustig e suspendat, în timp ce Ekdal și Durmaz sunt incerți.

Englezii au trăit la maximum penalty-urile de departajare contra Columbiei și au și ei câteva probleme de lot: Vardy, Ashley Young, Dele Alli și Kyle Walker sunt incerți.

Defensiva e punctul forte al Suediei: n-a primit gol în 3 din cele 4 meciuri disputate la această Cupă Mondială. La capitolul întâlniri directe, Anglia nu stă deloc bine: are o singură victorie în ultimele 8 meciuri oficiale contra Suediei.

Click pentru toate cotele la Suedia – Anglia

Pariază în agenții

Rusia – Croația (sâmbătă, ora 21:00)

La ruși revin în echipă Yuri Gazinsky și Denis Cheryshev, în timp ce Yuri Zhirkov va lipsi, accidentat. De asemenea, Alan Dzagoev, accidentat în primul meci de la Mondial, e din nou disponibil.

Croația e una dintre echipele norocoase de la acest Mondial. A fost ferită de accidentări și și-a putut păstra cam același „11”. Singurul jucător cu semnul întrebării pentru disputa din sferturi este fundașul stânga Strinic, accidentat în meciul cu Danemarca.

Croații au câștigat toate meciuri din grupă, dar au trecut greu de danezi în optimi, la loviturile de departajare.

Click pentru toate cotele la Rusia – Croația

Pariază în agenții

Urmărește-ne și pe Facebook!