8 jucători care au potențial să facă senzație la Mondial și să devină superstaruri

278

Campionatul Mondial se apropie și ar putea fi șansa pentru unii jucători cu potențial de a face pasul către cel mai înalt nivel.

E ceva obișnuit ca după un turneu final să urmeze o campanie de achiziții spectaculoasă. Pentru anumiți jucători care au arătat că pot ajunge superstaruri e șansa perfectă de a convinge cluburile puternice să-i transfere.

Iată o listă cu fotbaliști care ar putea „exploda” la Mondialul din Rusia:

NABIL FEKIR (Franța)

Sezonul foarte bun făcut de Fekir l-a propulsat în naționala Franței. Mijlocașul ofensiv al lui Lyon a marcat 18 goluri în campionat și a reușit 7 assist-uri. S-a vorbit de un posibil transfer al său la Liverpool, iar un turneu final reușit i-ar crește șansele pentru un transfer spectaculos.

SERGEJ MILINKOVIC-SAVIC (Serbia)

Campionatul Mondial a venit perfect pentru mijlocașul lui Lazio, care a fost de-a lungul sezonului pe lista unor cluburi uriașe din Europa. Milinkovic-Savic, 23 de ani, își poate arăta clasa la acest turneu final, beneficiind de o echipă puternică a Serbiei.

O evoluție foarte bună în Rusia ar putea provoca unul dintre cele mai spectaculoase transferuri din această vară.

FRED (Brazilia)

Brazilia e una dintre favorite la Mondialul din Rusia, iar Fred se numără printre fotbaliștii de la care se așteaptă să-și confirme potențialul arătat la echipa de club. Mijlocașul lui Șahtior Donețk a fost curtat de Manchester City și Manchester United, iar turneul final i-ar putea aduce fotbalistului transferul mult visat.

TIMO WERNER (Germania)

Germanii speră să-și fi găsit atacantul perfect în persoana fotbalistului de la Leipzig. La doar 22 de ani, Werner a impresionat la echipa de club și pare a fi vârful pe care Joachim Löw va miza în Rusia.

Abil la finalizare și cu un joc aerian remarcabil, Werner are toate șansele să fie senzația turneului final.

EMIL FORSBERG (Suedia)

Leipzig ar putea face afaceri excelente în această vară. După Werner, clubul german mai propune un fotbalist cu mare potențial. Forsberg e piesă de bază la mijlocul terenului pentru Leipzig, dar și în naționala Suediei.

La 26 de ani e momentul perfect să se remarce la un Mondial și să devină țintă pentru cluburile uriașe.

GONCALO GUEDES (Portugalia)

Guedes ar putea fi una din surprizele plăcute ale acestui turneu final. Portughezul împrumutat de PSG la Valencia a demonstrat că are mult talent și că poate progresa și mai mult. La 21 de ani, Guedes are nevoie de încredere, iar alături de Cristiano Ronaldo poate avea evoluții impresionante în atacul campioanei europene.

Cum deja aparține de un club de top, Guedes are șansa de a le demonstra celor de la PSG că merită să se bazeze pe el.

KASPER DOLBERG (Danemarca)

Atacantul lui Ajax e deja de ceva timp pe lista scurtă a unor cluburi ce-și permit să cumpere jucători pe bani foarte mulți. La 20 de ani, Dolberg are ocazia să arate că poate fi considerat o certitudine.

Dacă Dolberg se va face remarcat în Rusia, Ajax se poate pregăti de un nou transfer de senzație.

ISMAILA SARR (Senegal)

Sarr a ajuns celebru după ce Barcelona și-a exprimat interesul pentru a-l achiziționa. La doar 20 de ani, fundașul central senegalez al lui Rennes poate fi considerat un stoper complet. A intrat în atenția Barcelonei pentru calitățile sale: puternic, joc cu ambele picioare și o tehnică remarcabilă pentru un apărător.

Un Mondial bun l-ar propulsa încă un nivel, iar un transfer ar deveni iminent.