Fed-Cup-Promo-768x400După cum te-a obișnuit, FORTUNA vine cu surprize plăcute în fiecare weekend.  Între 21 și 23 aprilie primești  până la 50 de Free Spins la jocul Jackpot Giant dacă pariezi minimum 50 de lei pe meciurile României cu Marea Britanie din cadrul Fed Cup la tenis. Cu cât pariul este mai mare, cu atât crește și numărul de Free Spins acordat. Înscrie-te în campanie și vei primi 20 Free Spins dacă pariezi între 50 și 100 RON, 30 Free Spins dacă pariezi între 100 și 200 RON și 50 de Free Spins dacă pariezi peste 200 RON pe meciurile din cadrul confruntării dintre România şi Marea Britanie din cadrul Fed Cup.

Bonusul se acordă indiferent de rezultatul meciului pe care ați pariat.

Folosește Free Spin-urile jucând pe cele 50 de linii ale Jackpot Giant și câștigă-ți șansa la fabulosul Jackpot Progresiv în valoare de peste 28,000,000 RON!

Termenii și condițiile complete ale campaniei se găsesc pe https://casino.efortuna.ro/en/promo-fed-cup.

Romania – Marea Britanie face parte din barajul de mentinere in Grupa II Mondiala a Fed Cup. Disputa va avea loc la „Tenis Club IDU”, din Mamaia, pe zgura, in aer liber.

fete
Se va disputa dupa sistemul cel mai bun din cinci partide. Primele doua meciuri de simplu vor avea loc sambata (22 aprilie), iar duminica (23 aprilie) se vor juca celelalte doua dispute de simplu si meciul de dublu.

Programul meciurilor:

Sambata, de la ora 11:00

Simona Halep vs Heather Watson

Urmat de:

Irina-Camelia Begu vs Johanna Konta

Duminica:

De la ora 11:00

Simona Halep vs Johanna Konta

Urmat de:

Irina-Camelia Begu vs Heather Watson

Urmat de:

Monica Niculescu/Sorana Cirstea – Jocelyn Rae/Laura Robson.